Wie zijn wij


Groove Records is de online platen winkel van Special Cd Shop Breda.
De website is ontstaan door de opleving in grammofoonplaten, wij denken dat het daarom fijn is om in een overzichtelijke webwinkel te kunnen rond snuffelen. Natuurlijk is er in onze fysieke winkel nog veel meer nieuw materiaal en beschikken wij over een zeer groot assortiment 2ehands lp's in alle genres. De vinyl afdeling wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases en aanbiedingen. Lp niet te vinden?, dan is het goed is om te weten dat jou plaat altijd door ons besteld kan worden (indien leverbaar), dit kost niets extra's, dat is handig toch? We hebben veel op voorraad, maar je kunt natuurlijk nooit alles hebben.

Onze winkel:
Groove Records is gevestigd in Breda en is geintergreerd in de bekende muziekwinkel Special CD Shop. Dit is dé speciaalzaak met meer dan 20jaar ervaring op het gebied van LP’s, CD's en CD-Singles uit de hele regio, maar je kunt er ook terecht voor kleine elektronica zoals hoofdtelefoons en oordopjes. In onze winkel aan de Teteringsedijk vind je behalve veel cd's ook een enorm assortiment  2e hands Lp’s, 7’’ Singles en audio apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in alle genres op zowel LP en CD.

Retro Audio:
Op de vinyl afdeling is tevens een zeer groot assortiment 2ehands audio verkrijgbaar, er staan versterkers, cassette decks, speakers en een zeer groot assortiment draaitafels te koop, allemaal getest (door onze technische dienst) en met garantie...het aanbod hier in is enorm. dus kom eens gezellig rond kijken in Breda.